TRÄNING

TRÄNING!

OBS! Viktig info – läs hela texten!

Träning för ej medlemmar mellan 12-18 på Söndagar, (Tisd/Torsd 17.00-21.00 om träningsvakt finns närvarande).  Träningen varvas med hyrkart. Medlemmar i klubben kan naturligtvis vara på banan vanliga tider.

Kiosken är öppen och säljer kaffe, dricka, glass, korv, ev. burgare.

ATT TÄNKA PÅ…

Vissa dagar, framförallt söndagarna kan vi ha många gäster på banan – tänk på att hålla avstånd till varandra, både när ni parkerar i yttre depån samt på griden, mekanikerläktaren osv. Använd gärna våra olika läktare, exempelvis ovanför hyrkarten samt i kurva 1

OBS! Mekaniker måste stanna i depå samt samverka med träningsledare innan kart hämtas in under ett pass – sker inte det kommer passet att avbrytas och återupptas först när personen lämnat banan… ALLA som går in på banområdet MÅSTE ha en varselväst! Finns att låna av klubben!

Mekaniker/föräldrar är självklart välkomna att låna en väst och ställa sig på någon postering under passet, om man vill hjälpa till eller observera ett visst banavsnitt.

Gäster från andra klubbar får gärna kontakta oss innan, via SMS eller telefon, så vi har en uppfattning om hur många som kommer. 0707-206806

Varmt välkomna / Lidköpings kartingklubb, Micke
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar