Prova på

De allra flesta Formel 1-förare har börjat sin karriär i en gokart. Nu kan du – tjej eller kille – som fyllt sex år prova på att köra en riktig tävlingskart till ett subventionerat pris (300 kr + obligatorisk engångslicens till pröva på bilsport 150 kr). Vuxna är självklart lika välkomna att prova, det finns ingen övre åldersgräns inom karting. Tycker du sedan att det är lika roligt som vi gör, och vill ta licens och köpa en egen kart, så hjälper vi gärna till med råd och tips om hur du går till väga.

HUR GÅR DET TILL?

Börja med att kontakta Micke Karlsson på telefon 0707-206806 för att hitta ett lämpligt tillfälle. Det går också bra att besöka oss under våra träningsdagar för att titta och ställa frågor.

Väl på plats berättar vi om hur karten fungerar och hjälper dig att komma igång. Vi finns självklart med dig ute på banan som vi vid behov stänger av från andra förare för att du ska känna dig trygg och få en bra upplevelse. Hjälm, kartingoverall och handskar får du låna av oss.

Klubben tränar på tisdagar och torsdagar kl 17.00-21.00 samt söndagar 10.00-16.00. Säsongen pågår vanligtvis från april till oktober.

OBS! Om du är under 15 år behöver du ha en anhörig, vuxen med dig under hela passet.

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!