Information om CORONA!

Information om träning med avseende på Corona!
Vi kommer att hålla öppet för träning på ordinarie träningstider för alla.Vi jobbar på att utarbeta rutiner för att kunna fördela oss i depå samt separera in och utsläpp på banan för att på så sätt hålla nere storlek på grupperna samt hålla avstånd till varandra.

Vår ambition är att försöka hålla oss till ca 50 personer   inklusive förare/mek/föräldrar  i teamen samt att sprida ut er lite i både inre och yttre depå. Har ni anhöriga med er så använd gärna läktaren samt balkongen ovanför hyrkarten för att minska trycket i inre depå!
Detta för att följa Folkhälsomyndighetens andemening, att minska risken för smittspridning!

”Långväga” gäster bör höra av sig innan, antingen ringa eller skicka SMS till 070-72 06 806 så vi får en uppfattning om hur många som vill träna så vi inte blir tvungna att ev. neka någon vid ”porten”
 

Vi har exempelvis under en del söndagar även kartingskola och prova-på verksamhet (mellan kl 10-13, se info här på FB eller på webbsidan)

Välkomna / Micke – LIdköpings kartingklubb

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *