Viktig information till våra medlemmar.

Som ni vet och fick information om i ett brev för ett tag sen, så behöver vi hjälp inför och under Lidköping Open den 10/11/12 Augusti. Det finns uppgifter som ALLA klarar av! Kan man inte en hel dag kanske man kan 2 halva. Mat och dryck samt bästa platsen för att se tävlingen ingår. Till er som inte kan, skall en ersättare skickas. Till er som inte anmält er innan 30/7 kommer ni bli tilldelade en tjänst. Vi söker i första hand funktionärer till banan, därefter utanför: tex camping, insläpp, kiosk, grillvagn, p-vakt, transport, renhållning och städ mm. Det är viktigt för klubben att alla hjälps åt under denna helg! Kan man inte närvara så skickar man en ersättare. Vi ber er att maila ordforande@lid-kart.se om vilken av dagarna ni kan hjälpa till.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar